Kontakta oss

Vi söker mekaniker på heltid till BESAB Maskin AB, Stockholm

Vi växer och söker nu en mekaniker på heltid till vår verkstad i Upplands Väsby.

Vi söker dig som är mekaniker och har erfarenhet av entreprenadmaskiner. Meriterande om du arbetat med grundläggningsmaskiner och eller borriggar. Du är noggrann, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är positiv, utåtriktad och inte rädd att hugga i där det behövs. Du kommer att ha många olika kontakter, både internt och externt, och det är därför av stor vikt att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skift samt har kunskaper i engelska. Du ska ha god IT-vana och hantera Officepaketet samt Windows. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

BESAB Maskin AB ingår i BESAB-koncernen och har en specialanpassad maskinpark för att kunna utföra arbeten inom Berg, Betong och Grund. Som mekaniker på BESAB Maskin AB kommer du reparera och underhålla våra specialmaskiner och ingå i ett erfaret team av andra mekaniker. Du arbetar på vår verkstad i Upplands Väsby, men även i förekommande fall på fältet. Det finns goda möjligheter till personlig utveckling!

Är detta utmaningen för dig? Intervjuer och urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår COO Niklas Gustafsson på telefon 0705-743838.

B-körkort ett krav.

Start: Snarast
Arbetstider: Heltid 07-16 måndag-fredag
Löneform: Månadslön
Anställningsform: Provanställning med ev. möjlighet till tillsvidareanställning.
Kontaktinformation: PA-Chef Heli Othbäck, heli.othback@besab.se.

    Logo

    Välkommen med din ansökan

    CV

    Personligt brev

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.