Kontakta oss

Vi söker 6 st grundläggare på heltid för projekt över hela landet

Grundläggningsarbetare, Stockholm

Vi söker 6 st. grundläggare på heltid. Tjänsterna är förlagda till våra projekt över hela Sverige, och kommer att utgå från Upplands Väsby, Stockholm.

Om tjänsterna

BESAB AB söker förare och utegubbe med specialkompetens inom spontning och Movax/pålning med pålmast PM85 SPD.

Vi söker även borrkalle/borrhjälpare. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av att köra laddmaskin, grävmaskin eller innehar någon form av svetscertifikat.

Vi är även i behov av stagborrare/borrhjälpare. Du skall helst ha tidigare erfarenhet av att köra stagmaskin eller laddmaskin/grävmaskin samt inneha någon form av svetscertifikat.

 

I första hand söker vi dig som har maskinvana samt förarbevis för grävmaskin/hjullastare. En stor fördel är om du har tidigare erfarenhet från anläggning, entreprenad, eller grundläggning.

Som person ska du vara noggrann, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga.

Du är social, driven och vill skapa trivsel och god stämning i arbetslaget. Att du tar stort ansvar för ditt arbete är en självklarhet för oss, liksom viljan att lösa uppkomna frågeställningar på bästa möjliga sätt. Du ska ej vara rädd att hugga i där det behövs.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då samarbetet sker i arbetslag. På BESAB Grund öst ser vi dig som individ och lägger stora resurser på utbildning samt personlig utveckling.

BESAB arbetar med grundläggning samt specialprojekt inom grundläggning/grundförstärkning. I arbetsuppgifterna som grundläggningsarbetare kommer du att vara behjälplig inom alla områden inom grundläggningsentreprenad, såsom materialhantering, maskinutrustning mm. Projekten är väldigt varierande.

Låter detta intressant, tveka inte att kontakta oss för vidare info!

Krav

Körkort: B körkort
Språk: Svenska och/eller engelska i tal och skrift
Start: Omgående
Arbetstider: Heltid
Anställningsform: Enligt överenskommande
Kontaktinformation: PA-Chef Heli Othbäck, heli.othback@besab.se.

    Logo

    Välkommen med din ansökan

    CV

    Personligt brev

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.