Kontakta oss

Västerås – Berg, grund och betong

I Västerås och resten av landet erbjuder vi på BESAB specialisttjänster inom berg, grund och betong. Som anläggningsföretag är vi ledande på marknaden i hela Norden. Med lång erfarenhet och kärnkompetens inom området hjälper vi dig med långsiktiga lösningar efter dina behov.

Bergsprängning och andra bergarbeten i Västerås

BESAB utför olika tekniskt avancerade bergarbeten i Västerås, såsom bergsprängning, bergförstärkning, injektering och bergrensning. Vi ställer höga krav på säkerheten och utför därför noggrann riskbedömning och certifierade ledningssystem i samband med alla bergarbeten.

Våra tjänster för bergarbeten
Grund - BESAB

Vi utför din grundläggning i Västerås

I Västerås är vi det branschledande alternativet för grundläggning och grundförstärkning. Med vår långa erfarenhet och specialistkompetens reparerar vi skador som har orsakats av belastning, vattenskador eller annan yttre påverkan. Inom grundläggning utför vi:

  • pålning
  • spontning
  • förankring
  • grundförstärkning
  • specialborrning.
Våra tjänster inom grund
BanaVäg i Väst - betong - BESAB

Betongsprutning och andra betongarbeten i Västerås

I Västerås erbjuder BESAB betongreparationer och betongförstärkning som håller i längden. Vanligtvis använder vi betongsprutning för att reparera och förstärka skadade byggnader och konstruktioner. Vi använder även ytskydd för att minska framtida defekter. Det här gäller reparation av bland annat vattenkraftverk och parkeringshus.

Våra tjänster inom betong

Dina säkra samarbetspartner i Västerås

BESAB har allt du behöver för att nå dina projektmål. Vi erbjuder en komplett helhetslösning med behovsanpassat arbete, erfaren personal och slutresultat som håller i längden. Kontakta oss om du har frågor om berg, grund eller betong så reder vi ut dina frågetecken.

Kontakta oss