Kontakta oss

Tjänster inom berg, grund och betong i Uppsala

När det gäller berg, grund och betong är vi på BESAB ledande på marknaden i hela Norden. I Uppsala utför vi tekniskt avancerade tjänster som är skräddarsydda efter kundens behov. I alla våra arbetsuppdrag lägger vi mycket fokus på säkerhet, kvalitet och kundnöjdhet.

Bergförstärkning och andra bergarbeten i Uppsala

På BESAB har vi kärnkompetens inom bergarbeten som kräver noggrannhet och omfattande riskbedömning. Vi har bred kompetens när det gäller berg – oavsett om det gäller bergsprängning eller bergförstärkning. Bland annat erbjuder vi:

  • bergförankring
  • injektering
  • bergsprängning
  • bergrensning.
Våra tjänster för bergarbeten
Grund - BESAB

Grundförstärkning i Uppsala

Byggnader och konstruktioner som har skadats av tung belastning eller annan yttre påfrestning kan repareras med hjälp av grundförstärkning. I Uppsala erbjuder BESAB en hel del olika grundarbeten, såsom pålning, spontning, förankring och grundförstärkning.

Våra tjänster inom grund
Grund och betong i berg - BESAB

Optimal betongförstärkning i Uppsala

I Uppsala genomför vi betongreparationer och betongförstärkningar på byggnader och konstruktioner som har skadats eller brutits ner. Vid sådana arbeten används ofta betongsprutning för att återställa betongen till önskad jämnhet och struktur.

Våra tjänster inom betong

Din branschledande partner i Uppsala

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderar över vilket anläggningsarbete som lämpar sig till din situation. På BESAB lägger vi mycket fokus på behovsanpassning och detaljarbete på en hög teknisk nivå. Hör av dig så hjälper vi dig hela vägen.

Kontakta oss