Kontakta oss

Berg, grund och betong i Upplands Väsby

På BESAB har vi länge utfört anläggningsarbeten inom berg, grund och betong med omfattande hänsyn till säkerhet och kvalitet. I våra tjänster ingår noggrann behovsanpassning och specialistarbete på hög teknisk nivå.

Konceptbild på lösningen för bergförankring, källa: Proplate

Bergförstärkning och andra bergarbeten i Upplands Väsby

Det är vanligt att berg förr eller senare bryts ner naturligt eller från yttre påfrestningar. I Upplands Väsby finns BESAB tillgängliga för att reparera och bearbeta sådana skador med avancerad maskinteknik. I vårt breda spektrum av bergarbete ingår sådant som bergförstärkning, bergförankring och injektering. Utöver sådana tjänster genomför vi även bergsprängningar och bergrensningar när det behövs.

Våra tjänster inom berg
Betong - grund - BESAB

Upplands Väsbys främsta alternativ för grundförstärkning

På BESAB utför vi även grundförstärkning av byggnader och konstruktioner som har skadats av grundvattensänkningar eller andra yttre belastningar eller påfrestningar. I vårt utbud ingår många avancerade tjänster med olika syften inom grundläggning. Några av dem är:

  • pålning
  • spontning
  • förankring
  • grundförstärkning.
Våra tjänster inom grund
BanaVäg i Väst - betong - BESAB

Betongsprutning och andra betongarbeten i Upplands Väsby

Vi använder oss oftast av betongsprutning när vi reparerar eller förstärker betong. I Upplands Väsby och resten av landet har vi utfört betongreparationer framförallt på kraftverk, kajer, tunnlar och parkeringshus. På BESAB applicerar vi slutligen ytskydd på konstruktionerna som gör att de behåller sin struktur under en längre period.

Utöver dessa betongarbeten erbjuder vi även keminjektering, konstbetong och andra sorters betångunderhåll.

Våra tjänster inom betong

Din kunniga partner i Upplands Väsby

Tveka inte att höra av dig med frågor gällande berg, grund och betong. På BESAB har vi ett stort engagemang för högkvalitativa lösningar som hjälper våra kunder i längden. Med erfarenhet och kärnkompetens strävar vi efter att skapa en hållbar infrastruktur för framtiden.

Kontakta oss