Kontakta oss

Trollhättan – grund, berg och betong

BESAB utför mark- och anläggningsarbeten i Trollhättan där vi har en stark närvaro och betydande erfarenhet.

Vi grundades redan 1956 och är i dag ledande i Norden i vår bransch.

BESAB erbjuder ett brett spektrum av tjänster där vi som tätar, förstärker, skyddar och underhåller på uppdrag av kunder inom bygg-, industri- och infrastruktursektorn.

Maskiner hos BESAB

Vi utför grundarbetet

Vi har kapaciteten för de riktigt avancerade och omfattande projekten inom grundförstärkning. Vår breda expertis täcker alla aspekter av grundarbeten, inklusive spontning, pålning och förankring i både jord och berg.Vi utför även specialborrning där det behövs. I vår maskinpark finns pålmaskiner med tillhörande borriggar, spontmaskiner, stagborrmaskiner och kärnborrmaskiner. Det som sätter BESAB i en klass för sig är vår förståelse för de unika förhållandena och kraven i Norden. Vi har dedikerat utvecklat maskiner som är skräddarsydda för våra nordiska behov och förväntningar.

Konceptbild på lösningen för bergförankring, källa: Proplate

Bergförankring i Trollhättan med omnejd

BESAB utför tjänster inom berg, exempelvis:

  • Bergförankring
  • Bergsprängning
  • Betongsprutning
  • Injektering
  • Bergunderhåll
  • Vatten- & frostsäkring
Läs mer om våra tjänster inom berg
Sluss- och kanalförstärkning av slussväggar Trollhättan - BESAB

Tidigare uppdrag i Trollhättan

Det är hos oss beställare för de riktigt stora och komplicerade projekten hittar kompetensen och resurserna. På vår referenslista återfinns framgångsrika uppdrag i Trollhättan med omnejd, och vi är stolta över att ha bidragit till regionens infrastrukturs utveckling. Tidigare uppdrag inkluderar  underhåll och reparationer av kraftstationerna vid Olidan och Hojum.

På uppdrag av Sjöfartsverket utförde BESAB reparationsarbeten i Trollhätte kanal.

BESAB arbetare

Kontakta BESAB inför anläggningsarbeten inom grund, betong och berg

Med vårt starka engagemang för att leverera högkvalitativa lösningar och vår långa historia av framgångsrika projekt, ser vi fram emot att fortsätta att vara en pålitlig partner i Trollhättan med omnejd, och att fortsätta skapa en hållbar och stark infrastruktur för framtiden.

Tveka inte att ta kontakt med oss på något av våra kontor, mail eller telefon. Vi besvarar dina frågor oavsett vad du behöver hjälp med.

Kontakta oss