Kontakta oss

Södertälje – Berg, grund och betong

BESAB är branschledande i Norden när det gäller berg, grund och betong. I Södertälje och resten av landet utför vi anläggningsarbeten med expertkompetens och hög teknisk kvalitet. Under alla våra uppdrag värdesätter vi hög kundnöjdhet och resultat i världsklass.

Bergarbete och grundläggning

Bergförankring och andra bergarbeten i Södertälje

En av många arbeten vi utför i Södertälje är bergförankring, det vill säga fästning och förstärkning av bergmassa som av naturliga skäl har brutits ner eller försvagats. Det finns många andra alternativ med olika syften inom bergarbete, såsom:

  • bergförstärkning
  • betongsprutning
  • injektering
  • bergsprängning
  • bergrensning
  • bergunderhåll.

Alla våra bergarbeten genomförs i samband med en noggrann riskbedömning för att hindra skador och andra utmaningar i arbetet.

Våra tjänster inom berg
Grund - BESAB

Din partner för grundläggning i Södertälje

På BESAB har vi även ett brett spektrum av kvalitativa alternativ när det kommer till grundarbete. Det kan handla om byggnader eller konstruktioner som har skadats eller brutits av trafik, grundvattensänkningar eller annan yttre påverkan. Vi erbjuder bland annat pålning, spontning, förankring och grundförstärkning.

Våra tjänster inom grund
Betongsprutning

Södertäljes bästa alternativ för betongarbeten

I Södertälje erbjuder vi många kvalificerade alternativ gällande arbete i betong. Med hög fokus på behovsanpassning reparerar, förstärker och behandlar vi nedbrutna byggnader eller konstruktioner. I utförandet värdesätter vi alltid kvalitet, säkerhet och estetik. Våra talangfulla betongarbetare har erfarenhet av betongreparationer, betongförstärkning, betongsprutning, keminjektering, konstbetong och betongunderhåll.

Våra tjänster inom betong

Kontakta oss för rådgivning om berg, grund och betong

På BESAB har vi allt som krävs för att skräddarsy behovsanpassade anläggningsarbeten åt våra kunder i Södertälje. Oavsett vad du behöver hjälp med kommer vi med säkerhet bemöta dina frågor och garantera att du uppnår dina önskade projektmål. Tveka inte att höra av dig till oss.

Kontakta oss