Kontakta oss

Bergförankring Skövde

Konceptbild på lösningen för bergförankring, källa: Proplate

BESAB är din partner i anläggningsprojekt  inom betong, berg och grund i Skövde med omnejd. BESAB är störst i Norden inom våra huvudområden och med vår unika och  högteknologiska maskinpark har vi kapaciteten att ta oss an de riktigt stora och komplexa projekten. I Skövde erbjuder vi bland annat bergförankring, injektering, bergsprängning och grundförstärkning.

Behöver du hjälp med projekt inom berg i Skövde?

BESAB har kapacitet för en mängd olika typer av projekt där berg är en faktor. Exempelvis:

  • Bergsprängning
  • Bergrensning
  • Bergförstärkning
  • Injektering
Mer om berg
Grund - BESAB

Grundförstärkning och förbättring i Skövde

Inför anläggningsprojekt finns det ofta behov av markarbeten för att förbättra eller förstärka grunden. Vi utför också grundarbeten i syfte att förbättra eller reparera infrastruktur.

I Skövde erbjuder vi bland annat:

  • Pålning
  • Spontning
  • Förankring
  • Grundförstärkning
Mer om grundförstärkning
Betongarbete - BESAB

Betongreparationer Skövde

Söker du efter hjälp med betongreparationer i Skövde? BESAB utför betongreparationer på anläggningskonstruktioner, som broar, kraftverk, kajer, tunnlar, betongtunnlar och parkeringshus. Vi erbjuder fler metoder för injektering vid reparationer och tätning, bland annat med cement, men också med andra kemiska medel.

Mer om betongreparationer

Styrd borrning Skövde

Styrd borrning används för att borra horisontella hål eller tunnlar under jord utan att störa markytan. Denna metod används för olika ändamål, exempelvis vid installation av rörledningar, kablar och annan infrastruktur. Styrd borrning är särskilt användbar i urbana områden där det är viktigt med minimal markstörning och att man bevarar befintlig infrastruktur. BESAB använder styrd borrning som teknik för flera ändamål, kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i Skövde.

Mer om specialborrning

Kontakta oss så hjälper vi dig i Skövde

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss så berättar vi hur vi blir ditt bästa val för högkvalitativa anläggningsarbeten. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera dina specifika behov och projekt.

Kontakta oss