Kontakta oss

Tjänster inom berg, grund och betong i Norrköping

På BESAB har vi lång erfarenhet och hög kompetens inom arbete för berg, grund och betong i högsta kvalitet. Åt våra kunder i Norrköping erbjuder vi tekniskt avancerade tjänster som anpassas efter dina behov.

Arbete i tunnel - BESAB

Det optimala valet för bergsprängning i Norrköping

Vi är specialister på bergarbeten som kräver hög expertis och djupgående riskbedömning. I Norrköping genomför vi bland annat bergsprängningar med höga säkerhetskrav och certifierade ledningssystem.

Den här sortens bergarbete utförs av våra medarbetare i tunnlar, rörgravar, husgrunder och många andra ställen. I övrigt utför vi även bergförankring och bergförstärkning med branschledande kompetens.

Våra tjänster inom berg
Grundläggning, berg och betong

Grundläggning i Norrköping

BESAB är det optimala alternativet för kvalitativ grundläggning och reparation av skadade byggnader och konstruktioner. I Norrköping har vi medarbetare som reparerar och behandlar skador från belastning och annan yttre påverkan med hög fokus på kvalitet och säkerhet.

Med lång erfarenhet och expertkompetens hjälper vi våra kunder i Norrköping med pålning, spontning, förankring, grundförstärkning och specialborrning. Hör gärna av dig om du är osäker på vilken metod som passar din situation. Vi vägleder dig från start till slutmålet.

Våra tjänster inom grund

Betongreparationer i Norrköping

I Norrköping erbjuder vi även specialisttjänster inom betong, såsom:

  • betongreparationer
  • betongförstärkning
  • betongsprutning
  • keminjektering
  • konstbetong
  • betongunderhåll.

Den här sortens anläggningsarbete används för att reparera, förstärka och behandla skadade betongkonstruktioner. Oftast gäller det byggnader eller konstruktioner som har brutits ner på grund av olika yttre påfrestningar. Eftersom vi är branschledande inom området kan vi utföra betongarbeten med allra högsta fokus på kvalitet, säkerhet och estetik.

Våra tjänster inom betong

Din trygga samarbetspartner

På BESAB är vi fullt utrustade för att ta emot och besvara frågor och funderingar gällande berg, grund och betong. Vi lägger mycket fokus på hög kundnöjdhet och kontinuerlig behovsanpassning för att säkerställa att du uppnår precis de resultat som du strävar efter.

Kontakta oss