Kontakta oss

Berg, grund och betong i Malmö

Vi är ett branschledande anläggningsföretag som utför kundanpassade tjänster inom berg, grund och betong. För dig som bor i Malmö finns vi tillgängliga för tekniskt avancerade arbeten och rådgivning.

Malmös säkraste bergsprängningar

På BESAB utför vi bergsprängningar och andra bergarbeten med hög expertis och djupgående riskbedömning. Detta genomförs bland annat i tunnlar, rörgravar och husgrunder. Vi har höga krav på säkerhet och certifierade ledningssystem i samband med alla bergarbeten.

Andra bergarbeten vi erbjuder i Malmö är exempelvis bergförstärkning, bergförankring, bergrensning och injektering.

Våra tjänster inom berg

Betongreparationer i Malmö

Nedbrutna byggnader och konstruktioner repareras eller förstärkas ofta med hjälp av betongreparationer eller betongförstärkning. I Malmö har vi medarbetare som är specialister på betongarbeten med hög fokus på kvalitet och estetik. Våra medarbetare reparerar och behandlar till exempel kraftverk och parkeringshus till önskad jämnhet och struktur.

Våra tjänster inom betong
Grund - BESAB

Grundförstärkning i Malmö

På BESAB utför vi tekniskt avancerade tjänster inom grundläggning. I Malmö finns vi tillgängliga för att reparera skador som orsakats av tung trafik, grundvattensänkning eller annan yttre påverkan. Några andra grundarbeten som vi erbjuder är:

  • pålning
  • spontning
  • förankring
  • grundförstärkning
  • specialborrning.
Våra tjänster inom grund

Din branschledande samarbetspartner

Om du funderar över något angående berg, grund och betong är du varmt välkommen att höra av dig till oss. På BESAB har vi kärnkompetens när det gäller anläggningsarbeten och behovsanpassad kundtjänst.

Kontakta oss