Kontakta oss

Praktik & examensarbete

Vi kan erbjuda både praktik och goda förutsättningar för att du skall kunna genomföra ditt examensarbete hos oss.

BESAB-personal pratar

Praktik med stor chans till fortsatt anställning

Genom att praktisera hos BESAB blir din tidigare förvärvade kunskap till yrkeskompetens. Du lär dig hur vi arbetar, får en inblick i BESAB och våra tjänsteområden. Det ger dig en fördelaktig merit och stor chans till fortsatt anställning hos oss.

Dina arbetsuppgifter varierar beroende på om du är gymnasie- eller högskolestuderande, hur långt du har kommit i utbildningen samt längd på praktikperiod. Arbetsuppgifterna kopplas till din specialitet.

Hör av dig till något av våra kontor för mer information (se kontakt).

Jobbkultur hos BESAB

Goda förutsättningar för genomförande av examensarbete

Hos BESAB finns det många intressanta ämnesområden att fördjupa sig inom för ditt examens- eller uppsatsarbete och vi erbjuder studenter goda möjligheter att genomföra detta. Det kan ske på två sätt: Antingen kontaktar du oss med eget initiativ vad gäller ämnesområde, eller har BESAB iordningställt en specifik frågeställning som du som student forskar kring. Du får en personlig handledare som bistår med hjälp under arbetets gång. På så vis kan dina teorier omsättas till praktisk verklighet.

Hör av dig till något av våra kontor (se kontakt). Specificera period och ditt ämnesområde, därefter diskuterar vi tillsammans inriktning, syfte, mål och tidsplan.

    Logo

    Välkommen med din praktikansökan

    CV

    Personligt brev

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.